HTML

Transzzsíroldó

A transzzsírok jelentik az egyik legnagyobb veszélyt a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és az elhízás kialakulásában. Ennek ellenére viszonylag keveset tudunk róla. Még kevesebbet arról, hogy mely élelmiszerek kerülendőek. Kekszek, csokik, chipsek, leveskockák, kávéízesítők, pékáruk, tortabevonók, stb., stb. Finomak, jellegzetesen könnyűek -- és szépen lassan meggyilkolnak. Gyűjtsük össze, mit és hol nem ehetünk! A jelszó: hidrogénezett növényi olaj! (Hogy mi az a transzzsír és miért káros, arról például itt olvashatsz bővebben: http://www.mnsza.hu/elhizas/transz_zsirok.php )

Transzzsír-vadászat

2011.05.14. 18:22 trans_deformer

Spar-pár

Címkék: spar interspar hidrogénezett növényi olaj spar os fonott kalács spar os kakaós kuglóf hidrogénezett növényi zsír

Spar-os fonott kalács és kakaós kuglóf. Finom omlósak, frissek (mármint annak hatnak). Ők halmozzák az élvezeteket: hidrogénezett növényi zsír és hidrogénezett növényi olaj is alkotórészük. Érdemes amúgy végigolvasni az összetevőket, gyakorlatilag egy kisregényt tesznek ki az adalékanyagok. Ön etetné ezekkel gyermekét?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://transzzsir.blog.hu/api/trackback/id/tr952903714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása