Ismét egy rossz hír, még mindig a Szívalapítvány gyűjtéséből: a Balaton-szeletet is transzzsírsav felhasználásával készítik (ételbevonó-massza, hát persze). Azaz: Ha szeretnél még sokáig balatoni szelet, kerüljed mindazt, ami Balaton-szelet! (Elnézést, nem tudtam kihagyni.) (A kép eredetiben lehet hogy nagyobb mint amekkorát látsz, de nem kicsinyítettem le, mert így legalább jól olvasható az összetevők listája.)
Transzzsír-vadászat
2011.04.24. 22:44
Balatoni szelet, vagy Balaton-szelet?
Címkék: balaton szelet ételbevonó massza
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.